Tri nove

NOVO LICE STAROG ZEMUNA

Lociran u mirnom kraju, a nadomak najvažnijih gradskih sadržaja, kompleks Tri Nove je mesto koje istovremeno čuva duh i vrednosti Zemuna koji volimo i epicentar je njegove moderne renesanse.

Tri Nove je porodična oaza kreirana za Vas, sofisticirane kupce, koji prepoznajete visoku vrednost kvaliteta života u mirnom i prijatnom okruženju. Poštujući najviše standarde gradnje i inspirisan nasleđem Zemuna, kompleks je projektovan kao mikrocelina u kojoj će vam biti dostupno sve što je neophodno za udoban život koji zaslužujete. Svaki aspekt dizajna - počevši od fasade savršeno uklopljene u okruženje, izbora materijala, detalja završne obrade, komfora i funkcionalnosti stanova – kreiran je imajući u vidu Vaše potrebe.

Kompleks Tri Nove čine najmoderniji stanovi različitih struktura, raspoređeni u tri stambena objekta. Prve dve zgrade u ponudi imaju komforne dvosobne, trosobne i četvorosobne stambene jedinice, smeštene u po tri lamele, a posebnu ponudu stanova u prizemlju obogaćuju izlazi na privatne bašte - male oaze zelenila koje imaju ulogu produženog dnevnog boravka i pretvaraju vaše dvorište u vaš privatni park, mesto za druženje i uživanje.

U kompleksu će se nalaziti i pet lokala čije će delatnosti olakšati i obogatiti svakodnevicu stanara.